vip als lid van "fotografie aan de belgische kust"

Sinds 1 maart 2024 geef ik iedere foto welke jij op mijn facebookpagina plaatst een beoordeling. Daarnaast krijg je via een hyperlink de algemene motivatie van mijn beoordeling.
Vanaf 31maart 2024 bestaat de mogelijkheid dat ik, specifiek voor wat betreft jouw foto's, de volgens mij positieve en negatieve punten verduidelijk. Daarvoor open ik voor jou op mijn website een persoonlijke pagina.

wie en onder welke voorwaarden

1. Je dient geregistreerd lid te zijn op mijn facebookpagina.
2. Je hebt tot op heden minimaal 2 beoordeelde foto's geplaatst en het aantal afgewezen foto's is over de afgelopen 90 dagen minder dan één derde van alle door jou aangeleverde foto's.
3. Voldoe je aan punt 1 en 2 dan heb je een e-mail bericht ontvangen met daarin het wachtwoord voor je persoonlijke pagina.
4. De inhoud van je persoonlijke pagina blijft ten allen tijde persoonlijk en mag je nooit vrijgeven aan derden.

5. Deze nieuwe stap in de evolutie van mijn facebookgroep vraagt opnieuw meer tijd en aandacht voor ook jouw foto's.  Ik doe dit met alle plezier, maar verwacht ook van jou enige interesse in jouw eigen fotografische activiteit.  Met andere woorden; 'ik verwacht een dialoog en niet een monoloog'. Daarnaast zie ik het als mijn plicht er over te waken dat iedere foto dezelfde aandacht krijgt. Ik vraag daarom je bijzondere aandacht voor punt 7 van de groepsregels:

Iedereen kan maximaal één foto per dag insturen. Voldoet je foto aan de groepsregels dan wordt deze gedeeld in de groep.

Dus: Slechts de dag NA dat je foto is goedgekeurd of afgewezen mag je (eventueel) een nieuwe foto insturen. Als er op één dag te veel beelden ingestuurd worden, kan het voorkomen dat je foto 'langer' in behandeling blijft en slechts de daaropvolgende dag wordt goedgekeurd.

Inloggen

Hierna de lijst van de VIP-leden. Klik op je naam en de volgende pagina brengt je, via je wachtwoord, naar je persoonlijke pagina.

Staat jouw naam er niet tussen?  Maar zou dat wel moeten? Neem dan contact met me op en vertel me waarom.

Met vriendelijke groet,
Didier de Borle