facebookgroep "fotografie aan de Belgische kust"

Welkom

op mijn facebookgroep "Fotografie aan de Belgische kust".

Op 28 Apr 2023 19:57 heb ik de groep aangemaakt. Met de groep richt ik mijn in eerste instantie tot hobbyfotografen en en mensen die van fotografie hun hobby willen maken. De functie van deze groep is NIET het delen van familie- of vakantie kiekjes van je verblijf aan de Belgische kust.

Na 50+ jaar interesse en ervaring met fotografie en een liefde voor 'Schone Kunsten' wil ik mijn visie op fotografie delen. Dat doe ik via de fotografieblog op mijn website en de (verdere) uitbouw van mijn fotografiegroep. Daarnaast organiseer ik jaarlijks twee fotowedstrijden met als thema 'Fotografie aan de Belgische kust' één in de zomer en één in de winter. 

Hier kan je kennis nemen van de groepsregels en je lidmaatschap bevestigen. 

Met vriendelijke groet,

Didier de Borle

groepsregels

-1-   Foto's bekijken

-    Dit is een openbare groep dus iedereen kan deze groep volgen en genieten van de foto's welke door geregistreerde leden geplaatst worden.

-2-   Commentaar leveren

-    Ook als bezoeker van de groep, je hoeft dus niet lid te zijn, kan je commentaar leveren op de geplaatste beelden.

-    Je kan je waardering voor een foto weergeven door deze te liken.  Daarnaast mag je de foto, nooit de fotograaf, beoordelen  Kritiek, maar dan wel opbouwende kritiek, is welkom. Daarbij moet het steeds gaan over fotografie.  Vernederende, racistische, politieke commentaren worden niet geduld.

-    Commentaar lever je door gebruik te maken van woorden en dat bij voorkeur in de Nederlandse taal.  Foto's niet geplaatst door de auteur van het beeld in kwestie alsook (flitsende / storende)   stickers worden verwijderd.

-    Dus ook als bezoeker van de facebookpagina dien je regels te respecteren.  Bij overtreding van de regels wordt er ingegrepen en na een derde overtreding van de regels wordt je de toegang tot de groep ontzegd.

-3-   Foto's plaatsen  

-    Om foto's te kunnen plaatsen dien je lid te zijn van deze facebookgroep en je lidmaatschap op deze pagina te bevestigen (zie punt -4-).

-    Je mag maximaal één foto per dat plaatsen.  Eén foto wil zeggen geen filmpje of collage of een reeks van beelden.

-    De foto moet genomen zijn aan de Belgische kust en niet ouder zijn dan 360 dagen.

-    De foto dient in relatie te staan tot de Belgische kust en is geen familie- of vakantie kiekje.

-    Bij de foto vermeld je de plaats (gemeente) waar de foto genomen is en wanneer (datum in de vorm van DD-MM-JJJJ).

-    Een foto welke je vandaag instuurt, zal, op voorwaarde dat je lidmaatschap geregistreerd is en het beeld voldoet aan de groepsregels, morgen op de pagina weergegeven worden.

-    Dus ook als deelnemer aan de facebookgroep dien je de groepsregels te respecteren.  Bij een derde overtreding van de regels wordt je de toegang tot de groep ontzegd.

-4-   Lidmaatschap bevestigen